Wie is Gerard Korthout?

Een begenadigd spreker met het oog
op iets bijzonders

Gerard Korthout, directeur van Bleyewerck, wordt een van de meest bijzondere trainers van ons land genoemd. Deze deskundige spreker slaagt erin om op elk thema en voor elke groep de juiste snaar te raken. Hij neemt net zo makkelijk de rol aan van inleider met expertise tijdens uw conferentie als die van een begaafde humorist op uw personeelsbijeenkomst. Met zijn blijdschap is Gerard in staat om elk zwaar thema lichter te maken en geeft hij elk ogenschijnlijk oppervlakkig onderwerp de benodigde diepgang. Deze verbale wervelwind weet in luttele minuten zijn publiek aan zich te binden, te laten zingen, te laten zeggen waar het om draait en vooral veel te laten leren en lachen.

Als geen ander is Gerard in staat om ernst en humor hand in hand te laten gaan.


<< Homepage
Deze authentieke blijdschapschepper prikkelt, confronteert, relativeert, reflecteert, inspireert, vergroot de betrokkenheid en is altijd spraakmakend.

Vanaf 2007 wordt hij ín ‘sprekersland’ vooral uitgenodigd voor enkele van zijn typische seminars: ‘WAUW!!! De Workshop’ en ‘Humeur Resources Management. Wauw!!! richt zich op de noodzaak om snel en vakkundig enthousiasme te laten beleven onder uw klanten en medewerkers, met als gevolg dat plezier en rendement in sneltreinvaart hand in hand gaan. Het is de ideale mix tussen marketing en organisatieontwikkeling waarvan de harten open gaan en sneller gaan kloppen!

Humeur Resources Management is volledig gewijd aan het binden en boeien van uw medewerkers met blijdschap als successleutel en leert u hoe u ervoor kunt zorgen dat u uitstekend gemutste medewerkers krijgt en houdt.